Schlager-Micke

2011-03-09
17:19:41

Till Stockholm för att se på TV
Nu är det bara några dagar kvar till finalen av MF och för mig personligen blir helgen precis som förra året. Jag åker upp till Stockholm - och ser det på TV..Förra året hade jag en finalbiljett men sålde den efter Andra chansen då den enda riktigt bra låten bland de 32 (NEOs Human frontier) misslyckades med att gå till final. I år har jag bara sett ett genrep live på plats, i Scandinavium, och jag har inte en enda gång känt att jag skulle vilja vara på plats när jag bekvämt suttit i min TV-soffa och haft perfekt utsikt över TV-rutan.

Och i år tror jag finalhelgen blir extra bra eftersom Melodifestivalklubben hyrt en lokal i centrala Stockholm där en middag ska avnjutas först och sen kommer jag att följa finalen på en storbildskärm i lokalen. Detta blir extra bekvämt eftersom alla andra stackars krakar som måste hasa sig iväg till Globen kommer att komma tillbaka till lokalen efter finalen och sen kommer det att festas där ända in på småtimmarna.


Så här vilt kan de gå till på lördag, vem vet:)

Kommentarer:
#1: Oskar

Det är mycket jag är överens med dej om Micke, men förstår dej fullständigt hur konstigt många än tycker resonemanget att skippa Globen kan vara.



Ha en underbar måltid och må stämningen vara på topp



2011-03-09 @ 23:27:00
#2: Jon

Samma här, av andra orsaker dock.

Då tvättmaskin och ugn gick sönder samtidigt i höstas har jag av ekonomiska skäl skippat hela Stockholmsresan.



Lever fortfarande på minnet från Globen 09 ;-) Har svårt att föreställa mig hur SVT ska lyckas få till samma dramatik och spänning igen.



Men kommer att sakna efterfesten...

2011-03-10 @ 09:39:25
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: