Schlager-Micke

2010-11-26
10:40:41

Sveriges radio-fest på Cinderella


Idag bär resan av till Stockholm för min del över helgen. Det handlar om den stora fest som Sveriges radio anordnar vartannat år, och precis som senast sker festen på båten Cinderella i Stockholm. Där får vi radiomänniskor inkvarteras i diverse hytter under ett dygn och det kommer att bjudas på såväl middag, karaoke, hemliga gästartister med mera. Dessutom kommer det att vara dansbandsgung på däck 7 så jag får väl passa på att bugga lite också. Jag var på den här festen för två år sen och den var mycket rolig och minnesvärd.

Däremot är det mindre troligt att färjan-Håkan dyker upp den här gången. För två år sen hade Håkan precis "breakat" som charmigt bortkommen wanna-bee-bartender i kanal 5:s program Färjan, men nu är den hajpen över. Tyvärr, kan jag tycka för Håkan kändes som en ofrivillig karaktär som på så sätt blev väldigt "på riktigt". Det var knappast ofrivilligt i så motto att han inte ville synas i bild. Det är jag alldeles övertygad om att han ville. Men han trodde kanske själv att han skulle framstå som den coola, heta killen i baren och istället blev han en lite omedvetet tafatt, socialt fumlig föredetting - och långt mer populär än om han hade framställts på det andra sättet. Han var så populär att Kanal 5 startade en ny serie i samma format som hette Håkans bar.


Håkan "färjan-Håkan" Hallin

Sveriges radio-festern är som sagt vartannat år men det är väl högst tveksamt om jag kommer att vara med på nästa fest om två år. Jag har bara en månad kvar på min anställning som programledare på P4 Halland och sen är jag utLASad. Med andra ord, jag har haft programanställning i två år vilket är LAS-gränsen. Detta gäller för hela SR så jag kan inte ta en programanställning för någon annan SR kanal heller eftersom jag då blir inLASad (ett synnerligen ovanligt begrepp i radiovärlden) och att LASa in folk och ge fasta jobb är något SR väldigt sällan gör. Så vad som händer efter nyår för min del är än så länge skrivet i stjärnorna. Mycket talar för att jag flyttar till Göteborg så om ni vill tipsa om något jobb där så är det bra att höra av er.

Men innan det ska jag festa loss så gott jag kan på Cinderella.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: