Schlager-Micke

2010-03-18
16:41:49

Intervju i P4 Värmland

Den andra framsidan på Vinnare & förlorare, rättare sagt
förlorarsidan med Marie Antoinette på förstasidan


Igår blev jag intervjuad i P4 Värmland angående boken Vinnare & förlorare. Att det var just Värmland som ringde berodde inte på att jag har någon lokal koppling dit (ett av få P4-områden som jag aldrig bott i...nästan) utan att en av våra personer i boken, vinnaren på plats 30 kommer ifrån Sunne i Värmland. Vi kallar honom Molgan-mannen och du kan läsa mer om fans fantastiska historia här:
http://vinnareforlorare.wordpress.com/2010/03/02/vinnare-nr-30-molgan-mannen/

Det var en lite annorlunda intervju för min del. I vanliga fall när jag blir intervjuad så handlar det uteslutande om Melodifestivalen och det är ju något där jag aldrig behöver stå till svars för något mer än mina åsikter och en eventuell feltippning någon gång. I det här fallet får man vara beredd att svara på frågor och motivera varför just den eller den personen är en vinnare eller förlorare. Och med tanke på att det sammanlagt är 60 personer i boken så är det lite att hålla reda på.

En fråga som jag inte var beredd på från programledaren i Värmland var angående Harald Treutiger som är vår förlorare nummer 30 - och dessutom skriven på initiativ av mig. Efter att jag förklarat varför jag anser Harald Treutiger vara en förlorare så svarade programledaren "men Harald var ju programledare för P4 Extra i somras - menar du att alla som jobbar på P4 är förlorare?? (med en tydlig vink om att jag själv då var en förlorare med tanke på att hon visste att jag jobbade på P4 också:)

Hur jag svarade på den frågan och alla andra frågor kan ni höra här:
http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=db&Id=2263138&BroadcastDate=&IsBlock=

Kommentar:
#1: Elisabeth

Fick boken i födelsedagspresent! Hurra! Ska bli kul att läsa.

2010-04-28 @ 21:35:23
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: