Schlager-Micke

2007-05-07
18:07:02

Fullt upp
Idag har det varit repetitioner, presskonferenser, repetitoner, presskonferenser.......Ja, ni hör själva. Det är minst sagt fullt upp här men det är vansinnigt kul. Allt är väldigt väl organiserat och jag undrar hur många gånger jag har passerat genom detektorer och liknanade idag. Intryck från repetitioner då. Finlands låt växer enormt live, spanien håller absolut måttet på scen och the Ark var helt okej, men kan mycket bättre. Däremot var the Arks presskonferens något av det roligaste jag varit med om. De flesta presskonferenser på ett eurovision liknar ofta en slags freakshow på så sätt att de ställs mindre intelligenta frågor som knappast förtjänar intelligenta svar. Men Ola Salo var en mästare i att hitta fyndiga svar på alla tänkbara frågor. Killen har ju en humoristisk begåvning som bräcker alla med hästlängder. Deras presskonferens var också den mest välbesökta av alla hittills. Folket här älskar verkligen the Ark.

Jag hade gärna skrivit mer, men jag måste rusa iväg på en välkomnsfest som är om en timme. Den lär bli sen.....
Vi hörs!

image30
 

Kommentarer:
#1: Brita

Kul att hänga med på vad som sker där på andra sidan! Börjar själv bli riktigt rädd för att Ukraina ska vinna, efter att ha läst lite tendenser på klubbens hemsida. HJÄLP! Jag skulle bli galen...

2007-05-07 @ 21:28:59
#2: Fisken

Såg reprisen av inför Eurovision ikväll. Tror ryssarna kan bli farliga... Inte för att jag själv skulle rösta på dem, men det låter som nåt för pöbeln... jag lägger mina slantar på dem iaf.

Förstår att du har en vecka i wonderland just nu! Hoppas du käkar rikligt med gratisbuffé!

p.s vore kul att få en topp5 lista av dig innan lördag, nu när du sett liveframträdandena. Dels för att testa "snillet", dels för att hjälpa mig vinna pengar på oddset i helgen! :-)

Hälsa mumin och Fillifjonkan!

2007-05-08 @ 01:27:12
#3: David Hammerström

Hej Mumin.

Festa lugnt!

2007-05-08 @ 10:57:56

Hello, any body here???

2007-12-25 @ 20:26:17
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: