Schlager-Micke

2007-03-29
13:17:54

pajasen från Ukraina
Förra året var det egentligen bra Litauen, i år är det en handfull. Ja, bidrag som i sin strävan att sticka ut kör en freakshow av sitt bidrag. Allt för att bli ihågkommen i myllan av låtar. Ironiskt nog tenderar deras bidrag att bli standard och andra bidrag att sticka ut just därför att många låtar - till skillnad från skämtlåtarna - är ensamma i sin genre. Ukraina, England och Rumänien har alla skämtbidrag, är alla redan klara för final, och dessutom ligger de alla i följd i startfältet. Det var nog inte vad någon av någon av dom hade hoppats på......

England tror jag kommer floppa - som vanligt, Rumäniens låt är inte tillräckligt extrem, utan jag tror att det är Ukraina som blir den stora vinnaren av de här tre. Det här är bidraget som Ola Salo trodde kunde skrälla rejält och som kanske fått allra mest uppmärksamhet i europas medier. Jag tycker det känns som lite Peter&Fredde-humor, ungefär 14 år för sent......Men melodislingan som ligger mellan de där fejk-tyska textraderna är faktiskt rätt skön.

Varsågoda!

Kommentar:
#1: Anton

Förhoppningsvis tycker folk som jag, att den här hemska repeterande låten riskerar att bli en sommarplåga, och därmed inte röstar på den.

2007-04-02 @ 17:50:30
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: