Schlager-Micke

2009-11-10
23:31:48

Otippad programledartrio i Melodifestivalen


Det blir Christine Meltzer, Dolph Lundgren och Måns Zelmerlöw som leder Melodifestivalen nästa år. Det offentliggjordes tidigare idag av SVT och den trion kan det inte ha varit många som prickade in på förhand. Måns är i och för sig med överallt så det var kanske inte helt oväntat. Men hollywoodskådisen Dolph Lundgren! Vem hade kunnat tro det? Jag gillar konceptet med tre programledare som följer med under hela turnén. Det funkade mycket bra 2004 då Peter Settman, Charlotte Perrelli och Ola Lindholm ledde evenemanget. Skillnaden då var att två av tre var etablerade programledare medan det nu känns betydligt mer skralt på den fronten. Det behöver dock inte ha någon betydelse när det väl blir dags. Är man bekväm i rutan och gillar att stå inför en stor publik brukar det funka och det är bara att hoppas att det gör det med den här trion. Måns brukar aldrig göra bort sig i några sammanhang så hans känns som det säkraste kortet. Christine Meltzer har jag mest sett när hon gjort olika imitationer av kändisar i Hey Baberiba och Fredag hela veckan men sällan i en renodlad programledarroll och Dolph Lundgren har jag ingen relation till alls (kan bero på mitt totala ointresse av film) men jag vet ju att han är ett känt namn. Så det är bara att hoppas att det blir succé.

Kommentarer:
#1: Fisken

Dolph gör garanterat succé! Killen är civilingenjör i kemiteknik och kan hantera både en granatkastare och en AK4 - skulle inte han ro hem ett litet spektakel som melodifestivalen?!

2009-11-11 @ 15:21:15
#2: Jon

Har ni sett Men of war?

Visst är det där han är alkoliserad svensk med det vanliga svenska namnet Nick Gunar?



Han springer runt med ett grg/48 (undrar om de inte använder internationella namnet Carl Gustaf i filmen) på en ö och drar till med en klassisk replik: "Spring era djävlar"

2009-11-11 @ 22:47:07
#3: Fisken

Just det, Red Scorpion är en annan film med vår hjälte, Men of war är helt rätt den film där han först avfyrar en bazooka och sen denna klassiska replik. Svenk filmhistoria.

2009-11-12 @ 18:31:06
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: