Schlager-Micke

2008-05-16
20:21:29

Bra repetition av Charlotte
Charotte Perrelli gjorde sitt andra rep tidigare idag och jag och mina kollegor äntrade den stora arenan i lagom tid innan. Det mesta är sig likt från Melodifestivalen, dock är scenen här ännu snyggare. ljussättningen i bakgrunden visar stora vattenfall som ger en jättesnygg inramning. Sen gav inte Charlotte allt, långt därifrån. Men hon vet vad hon gör så där är jag helt lugn.

image194

Fansen här nere gillar Charlotte, det är inget snack om det. På den interna omröstning som hållits bland europas fanklubbar vann hon överlägset och i omröstningen som pågår i presscentret har hon även där fått fest röster. Här kan ni se vilka som är topp-10 bland journalister och fans på plats.

image196
Resultatet för någon timme sen i omröstningen bland press och fans

På presskonferensen var det av någon anledning mest israeler som ställde frågor till Charlotte. Iof var det ju just i Israel som Charlotte vann -99 så det kanske har gjort henne extra stor där. Men just de israeliska fansen brukar utmärka sig en del på presskonferenserna. De är inte direkt blyga att ställa frågor även om de kanske borde vara det....Ibland är det så att man vill sjuka under stolen, men idag skötte de sig mycket bra. De har järnkoll på Melodifestivalen och ställde frågor om både Sanna Nielsen och körtjejerna som Charlotte har med på scen. Hur kan de ha koll på det? Jag pratade också med en spanjor innan presskonferensen som läser svenska på universitetet i Madrid. Varför? För att kunna texterna till svenska schlagers. Ja, det är faktiskt sant och man slutar aldrig att bli överraskad.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: