Schlager-Micke

2008-03-03
00:48:21

Det finns bara en Linda Bengtzing

I en nöjesvärld där attityd är prio ett och "ingen kommentar" svaret på varannan fråga så är Linda Bengtzing en ren befrielse. När artister medietränas för att så smidigt som möjligt genomföra intervjuer så bryter Linda Bengtzing mot varenda tänkbar regel.

I Melodifestivalen är det ju tabu att säga att man är besviken om man förlorar. Alla ska vara über-sportsliga. Linda Bengtzing säger att hon hade blivit skitsur om hon missat final. Något hon verkligen inte hade behövt säga eftersom hon gick till final. Hon pratar öppet om att hon var jättekär i Magnus Hedman, att hon gärna hade dejtat Erik Segerstedt om det inte var för alla skriverier och hon frågar ogenerat journalister (samt Karlskronas kommunalråd) om de kissar i duschen.

Om hon har någon manager eller PR-konsult så kan jag tänka mig att de sliter sitt hår över alla öppenhjärliga uttalanden. "Snälla Linda, var du verkligen tvungen att säga det där...". Men egentligen är det hon säger varken uppseendeväckande eller kontroversiellt. Det som är uppseendeväckande är att man inte är van att höra någon offentlig person prata i intervjuer som andra gör hemma vid köksbordet.

Vill man dra lösryckta citat ur henne så är det världens lättaste jobb. Expressen skrev idag om hennes attacker på Carola (innan har hon "attackerat" Perrelli också men nu har de tydligen ingått en "pakt" mot Carola). Om det hon sa var attacker så är nog både du, jag och alla andra fullständigt upptagna med att attackera varandra hela tiden.

Många undrar säkert hur hon orkar bjuda på sig själv så mycket? Tar det inte vansinnigt mycket energi? Men frågan är hur mycket energi det hade tagit om hon tvingats vara tvärtom. Om hon var tvungen att ge Henke Larsson-svar på alla frågor när hon egentligen är så spontan och sprallig? Förmodligen mycket mer. Schlagervärlden hade dessutom blivit oändligt mycket tråkigare, så stå på dig!

image164
Kram på dig Linda


Kommentarer:
#1: Fisken

Hoho... Den där bilden är fantastisk. Som du myser... Ja, det är tur att du inte går ut med att vara en objektiv journalist i de här sammanhangen. :-)

2008-03-03 @ 10:41:22
#2: Brita

Du ser förälskad ut Micke! Hoppas det är ömsesidigt...!

2008-03-03 @ 19:33:35
#3: martin

en kram och sen hyllar du henne. lättköpt, micke.

2008-03-03 @ 22:10:13
#4: Micke

haha, jag älskar dina sågningar Martin. Mera mera

2008-03-03 @ 23:04:15
#5: Dulle

Nämen åh så sött! :)
(jag tror det var hon som åt upp din prinsesstårta)

2008-03-03 @ 23:50:34
#6: Peter

Årets bild?

2008-03-04 @ 15:42:40
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: