Schlager-Micke

2008-02-12
11:29:20

Onödigt Christer

image143

Att Christer Björkman spelar på bidragen som tävlar i Melodifestiavlen ser inte särskilt bra ut. Om han hade ringt och röstat på någon av låtarna hade det om möjligt sett ännu sämre ut. Som jag uppfattat Christer Björkman så är han knappast någon myglare, han är bara alldeles för ärlig när folk frågar. Han lever verkligen för den här tävlingen och är väldigt noga med att tävlingens trovärdighet inte skadas. Förmodligen såg han det här som en ren baggis. Men visst, det var ganska onödigt att spela på låtar som tävlar i hans egen tävling, även om satsningen nu gjordes då hans möjlighet att påverka resultatet var noll. Men jag kan förstå att Christer blev lockad av det där oddset. 30 gånger pengarna på att Christer och Amy skulle gå till final! Jag fattar fortfarande inte hur det kunde vara sådana odds. Men det är bara att gratulera de som var uppmärksamma och nappade. Så grattis fisken!


Kommentarer:
#1: Fisken

Haha! Det där visste jag inte. Vore ju kul att kolla upp Christers samtalshistorik, kanske står att han ringt 09923008 tvåhundra ggr... själv ringde jag tre och de pengarna fick jag ju tillbaka. :-)

2008-02-12 @ 17:55:57

This is a truly fantastic site, which I stumbled upon through google, I must say it has been a pleasure viewing this site and I am very happy that I found it, excellent content, keep up the good work and good luck.

2008-09-09 @ 13:30:20
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: