Schlager-Micke

2008-02-21
21:31:04

Konspiration in absurdum

Jag tycker ofta att det är riktigt roligt med konspirationsteorier och det verkar Wille Crafoord tycka också. I ett program i kanal 5 så påstår han att SVT medvetet satte Carola i Andra chansen för att skapa mer spänning i Melodifestivalen. Att hon med andra ord egentligen fick flest eller näst flest röster i Västerås men medvetet placerades på en annan placering för att öka spännignen i programmet. Det här låter som ett dåligt skämt - och det är det förmodligen också. Jag tror inte alls att Wille Craforrd verkligen tror på det där själv utan det är i så fall mer sannolikt att han tillhör gärningsmannaprofil nr. 2 (från inlägget om gärningsmannaprofilen som ni kan läsa längre ner). Alltså att han tröttnat på allt det präktiga och välkammade i årets festival och vill röra om i grytan lite.

Precis som Christer Björkman säger i artikeln så är det inte ens SVT som räknar rösterna, det är Telia. Därmed blir konspirationen ännu mer osannolik. Varför skulle då Telia få för sig att göra det? Har de blivit mutade av Alexander Bard?

Jag utgår från att allting är ett "roligt utspel" från Willes sida och sånt piggar alltid upp. Men det som är det riktigt kalkon-mässiga i det här är att folk verkar ha gått på hans skämt för 50% håller med Wille när de svarar på "dagens fråga".


Underskatta aldrig svenska folket........eller är det kanske just det man ska göra?


Kommentarer:
#1: Fisken

https://www.google.com/adsense/login/sv/?hl=sv&ai=BgYPz8TcURKuGNIPyigKYjIj7D9mb0hSZnp3OAcWNtwEAEAEg_9GfBEDAFUicOVCysPncAqABl5XI_QPIAQKAAgGVAiBOQgo&gclid=CJb-74O11pECFQ6jQwodMiuTaw

man tjänar nog inte så bra men...:-)

2008-02-22 @ 00:19:03

Very nice website !!! i just surfed by...keep up the good work ! fussball

2009-10-14 @ 12:01:07
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: